Palvelua meiltä, kumppaneilta ja yhteisöltä, Tukea luonasi ja etänä, Verkostoitumis-foorumi ja yhteisösivusto

Osaavaa tukipalvelua

Tukea ja osaamista, luonasi ja etänä

Toiminnan kehittäminen ja ohjelmiston käyttöönotto

Tarjoamme yrityskohtaista koulutusta ohjelmiston soveltamiseen sekä konsultointia koko yritystoiminnan tietoprosessien virtaviivaistamiseen ja sähköistämiseen.

Ohjelmistotuotteidemme käyttö on kuitenkin pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi. Perusasioiden hoito onnistuu yleensä tarjoamamme oppimateriaalin avulla, sillä käyttöliittymä on selkeä ja prosessit etenevät loogisesti. ITS-ON-3:ssa on sisäänrakennetut tilannekohtaiset helpit, joissa kerrotaan, mitä k.o. kohtaan tulisi tallentaa tai mitä toiminto tekee. Julkaisemme myös opetusvideoita ohjelmiston käytöstä eri tilanteissa.

Käytön aikainen tuki

Käytön aikainen tuki toimii pääsääntöisesti sähköpostitse. Tukea halutessaan käyttäjä lähettää sähköpostiviestin, jossa on mukana kuvaus ongelmasta sekä mahdollisesti tarvittavat liitteet, kuten ruudunkuvat tms. Tukipalvelumme vastaa myös sähköpostitse.

Vaativammissa tukitarpeissa käytetään yleensä etähuoltoa, jossa tukihenkilö ottaa etäyhteyden asiakkaan koneeseen juuri siinä tehtävien tutkimusten ja operaatioiden suorittamiseksi. Molemmat näkevät saman ruudun ja voivat samaan aikaan keskustella puhelimitse tai vaikkapa videopuheluna. Tarvittaessa käydään paikan päällä.

Tukea yli yritysrajojen

Olemme luomassa asiakkaidemme ja kumppaniemme käyttöön verkostoitumis-foorumia ja yhteisösivustoa, jonka kautta voi myös saada tukea ja vinkkejä.

Ohjelmiston helppi-ruutujen täydennykseksi käyttäjät voivat jo nyt tallentaa myös omia ohjeitaan esim. yritys- tai tilannekohtaisista menettelytavoistaan. Tällaisia ns. parhaita käytäntöjä toivotaan julkaistavan ja luettavan myös tässä käyttäjien yhteisessä ohjepankissa.

Tulevaan tukisivustoon voi luoda avunpyyntöjä sekä tukiorganisaation että koko käyttäjäyhteisön nähtäväksi ja vastattavaksi. Tulemme seuraamaan käyttäjien aktiivisuutta ja hyödyllisyyttä toisten tukemisessa säännöllisesti, ja myös palkitsemaan parhaat.

Koulutamme myös uusia kehitys- ja tukikumppaneita ITS-ON-3 -asiantuntijoiksi ja toimialakohtaisten tai yrityskohtaisten erikoistarpeiden ratkaisijoiksi.

.

Tukipalvelupyyntö
IT-Sauma Oy
Leinikkitie 17 A, 01350 VANTAA
Puhelin: 010-420 7990
E-mail: myynti@it-sauma.fi Y-tunnus: 2008533-9